Campioana, înfrângere la scor usturător în fața celor de la Corona
Foto: Foto Sonia Baciu

Campioana, înfrângere la scor usturător în fața celor de la Corona
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: CSM Dunărea a pierdut și cel de-al doilea meci al ”dublei” cu formația Corona Brașov, scor 3-5 (1-0, 0-2, 2-3). După această etapă, Dunărea se află pe locul al patrulea în campionatul intern, cu 26 de puncte, la trei distanță de echipa clasată pe locul al treilea, Progym Gheorgheni. În Liga Mol, CSM Dunărea se menține pe locul 9, la trei puncte de Ferehvari Titanok, formația aflată pe ultimul loc de play-off.

Echipa gălățeană va juca următoarele trei meciuri în deplasare, sâmbătă cu HK Belgrad, iar săptămâna viitoare, luni și marți, în Ungarie, cu Ferehvari Titanok și UTE.


Echipa de hochei Dunărea Galați, campioana ultimelor două ediții ale Ligii Naționale, a pierdut, scor 4-11, primul meci din dubla de pe teren propriu cu formația Corona Brașov, care contează atât pentru campionatul intern cât și pentru Liga Mol.

Echipa gălățeană a jucat la un nivel acceptabil doar în prima repriză, încheiată la egalitate (1-1). Au fost de ajuns două superiorităţi numerice în prima parte a reprizei a doua pentru ca echipa din Braşov să se desprindă (1-3), scor la care Dunărea a ratat prin Hildebrand un şut de penalitate. Jocul slab din defensivă al echipei gălăţene a fost taxat , Corona şi-a mărit avantajul până la 1-5, iar la a doua pauză s-a intrat cu scorul 2-6.

În primele secunde al părţii a treia Dunărea a redus din diferenţă, dar speranţele celor din tribune într-o revenire s-au spulberat repede. Lipsa de experienţă a tânărului portar Arnold Laszlo s-a simţit din plin, aproape orice şut a oaspeţilor a intrat şi scorul a luat repede proporţii, în condiţiile în care nici alte soluţii nu au fost, portarii Bogdan Popa - accidentat şi Radu Viorel fiind indisponibili.

 Marţi, de la ora 18.00, hocheiştii de la Dunărea au ocazia de a se reabilita în faţa suporterilor, în al doilea joc cu cei de la Corona.

Citit 1044 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2016 06:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.