Patricia Țig, surpriză neplăcută la Wimbledon

Patricia Țig, surpriză neplăcută la Wimbledon
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: Jucătoarea gălăţeancă Patricia Ţig, locul 118 în ierarhia mondială, a fost eliminată în calificările turneului de de Grand Slam de la Wimbledon. Ţig, cap de serie numărul 7, a pierdut, scor 6-7 (1), 3-6, în faţa tinerei rusoaice Anastasia Potapova (16 ani, locul 294 WTA), campioană la Wimbledon, în 2016, la juniori. Patricia Ţig a avut un an în care a acuzat probleme medicale în mai multe rânduri, ultimul meci câştigat de ea fiind în martie, în turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Miami, în faţa Kristinei Mladenovici (Franța), scor 7-6(4) 6-2.


Jucătoarea de tenis gălățeană Patricia Maria Țig a avut parte de o tragere la sorți favorabilă pentru calificările turneului de Mare Șlem de la Wimbledon. Țig, care ocupă locul 118 în ierarhia mondială și este cap de serie numărul șapte pe tabloul de calificări al turneului londonez, o va întâlni în primul tur pe Anastasia Potapova (Rusia), o jucătoare în vârstă de numai 16 ani care se află pe locul 294 în clasamentul WTA și care a primit un wild card din partea organizatorilor.

Partida va fi prima de pe terenul 7 din programul zilei de marți, cu începere de la ora 13.00. 

Cea mai bine clasată jucătoare pe care ar putea să o întâlnească Patricia Ţig în drumul spre tabloul principal este Olga Govortsova (Belarus, 139 WTA), un eventual meci cu aceasta putând fi posibil în turul trei, ultimul.

Citit 2038 ori Ultima modificare Marți, 27 Iunie 2017 20:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.