Circuit de mountain bike, în inima oraşului

Circuit de mountain bike, în inima oraşului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Duminică, 2 iulie, de la ora 10.00, pe Valea Ţiglinei (între Parcul Cloşca şi Stadionul Siderurgistul) , va avea loc inaugurarea primului parc sportiv din Galaţi adresat iubitorilor de ciclism montan şi alergare montană - Ţiglina Bike & Trail Park. Acţiunea face parte din seria evenimentelor destinate “Zilelor Dunării” şi este organizat de Maus Bike şi Primăria Galaţi.

Competiţia care va inaugura parcul este adresată tuturor practicanţilor de ciclism amator, cu mai multă sau mai puţină experienţă, fiind împărţită în două curse, cu două trasee diferite, atât ca lungime cât şi ca dificultate. Concursul este accesibil aproape pentru oricine, dar se recomandă experiență pe teren accidentat (drumuri forestiere, poteci, coborâri şi urcări scurte şi înclinate).

Înscrierile se pot face, până miercuri, 28 iunie, pe site-ul http://tiglinaxco.mausbike.ro/tiglinaxco/, iar taxa de participare este de 90 de lei (prin transfer bancar), respectiv, 120 de lei, dacă plata se face la faţa locului.

De altfel, 30 la sută din taxe vor fi direcţionate pentru continuarea lucrărilor de amenajare şi întreţinere a parcului Ţiglina Bike & Trail.

Citit 6598 ori Ultima modificare Marți, 27 Iunie 2017 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.