Comă? Nu, Coman!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fără portarul lui FC Braşov, România ar fi ieşit zgâriată rău de pe „St. Denis” din capitala Franţei. Coman ne-a scăpat însă de comă, iar jocul tupeist al „tricolorilor” ne-a adus un egal care nu ne mai ajută deloc. De-am începe să creştem de la nivelul acesta…

* Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului, şi-a dat cu părerea despre meciul naţionalei de alaltăieri, din Franţa. „Suntem cotaţi cu şansa a doua şi trebuie să profităm”, a spus tehnicianul de la Galaţi, la câteva minute după ce echipa sa de Liga I pierduse un amical cu de-alde neica-nimeni din eşalonul secund.

Se potriveşte ca nuca-n perete să vorbeşti despre alţii, iar tu să nu mai ştii cum este să câştigi. Oare Oţelul când o să profite de „şansa a doua”? Se va întâmpla pe terenul lui Dinamo, la sfârşit de săptămână? 

* Chiar mă gândeam cum naiba ne-om umple noi timpul dacă s-a întrerupt campionatul pentru jocul de la Paris al primei reprezentative. Când mă pregăteam să mă bat de muscă, hop, Cristi Borcea, hop, declaraţie acidă. Că Răzvan Lucescu şi-a adus toţi finii la naţională, că de ce n-a luat mai mulţi dinamovişti în lotul „tricolor”.

Iată de ce-mi pare rău că Dinamo a trecut, totuşi, de Slovan Liberec, reuşind acel 3-0 memorabil, plus loviturile de departajare! Dacă ieşeau din Europa, ar fi tăcut şi alde Borcea măcar câteva luni de zile, dar aşa nu mai scăpăm de ei.

* Recunosc, mi s-a pus pata pe Jackie Ionescu! Fostul antrenor timişorean este un fel de senior-voice pentru televiziuni, posturi de radio de specialitate. Nu se mai întâmplă nimic fără ca acest domn să-şi dea cu părerea. „Se puteau face patru naţionale cu jucători din Liga I”, a afirmat ex-tehnicianul. Îhî, ca să facem echipe bune de ciomăgit, s-ar putea alcătui o sută de reprezentative interne, dar la ce bun?

* Lumea fotbalului este greu de înţeles şi este bine să nu te bagi, să rămâi pe dinafară. Ţineţi minte cum îl atacau fraţii Becali pe Adrian Mutu după ce fotbalistul a fost depistat că bagă în venă? Albie de porci l-au făcut! Nici jucătorul nu s-a lăsat mai prejos, dar cum scopul scuză mijloacele s-a ajuns iarăşi la pupături şi mângâieri. Brandul Becali îl reprezintă iarăşi pe atacantul român şi trebuie să vadă cum îl scoate basma curată din scandalul cu Chelsea Londra.

Citit 962 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.