Teodor Meleşcanu, noul preşedinte al Senatului

Teodor Meleşcanu, noul preşedinte al Senatului

adevarul.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu a declarat, marţi, după ce a fost validat în funcţia de preşedinte al Senatului, că speră să poată contribui la o relansare a partidului. El a afirmat că nu îşi permite la vârsta lui să „facă alte partide”.

„Sunt membru al ALDE şi sper din tot sufletul că voi putea să contribui la o relansare a partidului” (...) „Să fim serioşi, la vârsta mea, doar nu vă închipuiţi că încep să fac partide...”, a afirmat Meleşcanu.

În ciuda comentariilor cum că participarea sa pentru candidatură, din partea PSD, ar fi o greşeală, Teodor Meleşcanu a declarat că „Regimul senatorilor şi deputaţilor le dă dreptul de a candida pentru orice funcţie în Parlament”.

Întrebat dacă va merge în instanţă în cazul excluderii sale din ALDE, noul şef al Senatului a declarat că există argumente în cazul acestei situaţii. „Bineînţeles, am suficiente argumente dacă se ajunge la aşa ceva”, a conchis Meleşcanu.

Senatul l-a validat, marţi, pe Teodor Meleşcanu, în funcţia de preşedinte al forului legislativ.

Citit 295 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2019 04:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro