Prima doză de vaccin pentru președinții celor două camere

Prima doză de vaccin pentru președinții celor două camere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președinții Senatului și Camerei Deputaților, Anca Dragu și Ludovic Orban, au mers împreună, marți, și s-au vaccinat împotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență Militar "Dr. Carol Davila".

"Mă bucur că am ajuns în această zi în care vaccinul împotriva acestui virus să fie disponibil, mă bucur că rata de vaccinare a crescut, am ajuns la 30.000 de vaccinări pe zi. Asta înseamnă că în curând ne vom putea relua vieţile. (…) Este un semn foarte bun pentru economia românească şi pentru acest nou început de an", a spus Anca Dragu, după ce s-a vaccinat, în timp ce Ludovic Orban a apreciat că "(...) infrastructura, logistica necesară va permite vaccinarea unui număr din ce în ce mai mare de cetăţeni români, astfel încât într-un timp cât mai scurt să reuşim să învingem pandemia".

Până acum, s-au vaccinat public preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu, iar vicepremierul Dan Barna a declarat că miniștrii se vor vaccina miercuri.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID, destinată persoanelor de peste 65 de ani, bolnavilor cronici şi persoanelor care lucrează în domenii considerate esenţiale, a început vineri, 15 ianuarie.

Citit 655 ori Ultima modificare Marți, 19 Ianuarie 2021 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.