AUR intră în familia conservatoare europeană

AUR intră în familia conservatoare europeană
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Copreşedintele AUR, George Simion, a anunţat, în urma deplasărilor pe care le-a efectuat zilele trecute în Polonia şi Belgia, afilierea partidului la "familia politică europeană a conservatorilor şi reformiştilor, de orientare centru-dreapta", din care fac parte conservatori polonezi, italieni, spanioli şi britanici, potrivit unui comunicat de presă transmis vineri și preluat de Agerpres.

Miercuri, el s-a întâlnit la Varşovia cu deputaţii Janusz Kowalski, secretar de stat în Ministerul Activelor Statului, şi Radoslaw Fogiel, responsabil cu relaţiile internaţionale al partidului. "Simion i-a dăruit lui Fogiel o hartă a României Mari, când Polonia era vecină cu România Întregită la 1918", se arată în comunicatul AUR.

Joi, la Bruxelles, copreşedintele AUR a avut întrevederi cu europarlamentari conservatori, discuţiile vizând pachetul de mobilitate care afectează transportatorii români, Pactul Verde european (Green Deal) care "va vulnerabiliza sistemul naţional energetic, inclusiv prin închiderea termocentralelor", precum şi teme de actualitate precum "instituirea unui paşaport de vaccinare" sau "cenzura practicată de Big Tech (Facebook, Twitter, YouTube)".

Citit 967 ori Ultima modificare Vineri, 22 Ianuarie 2021 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.