Dezbateri privind PNRR

Dezbateri privind PNRR
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat joi înscrierile pentru consultările publice privind actualizarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pe 11 domenii, și anunță un calendar complet, pe zile și ore, al dezbaterilor prevăzute a începe pe 8 februarie. PNRR trebuie actualizat și trimis Comisiei Europene până pe data de 5 martie.

Ministrul Cristian Ghinea susține că este nevoie de implicarea reprezentanților organizațiilor neguvernamentale, ai societății civile și mediului de afaceri "în discuții reale și transparente". "Va fi un mare câștig pentru noi toți, dacă vom avea cele mai bune idei care pot deveni proiecte finanțabile. PNRR este, cu toate aceste proiecte ce vor fi incluse, șansa reală pentru modernizarea României", a declarat Ghinea.

Înscrierile se pot face completând un formular pe pagina: https://mfe.gov.ro/pnrr/.

Consultările vor fi axate pe teme specifice abordării PNRR, printre care: cum dezvoltăm inteligent și durabil marile orașe, resurse pentru modernizare în regiuni și județe, tranziția verde, dezbatere pe mediu și schimbări climatice.

Citit 530 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2021 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.