Un nou secretar de stat gălățean la Ministerul Afacerilor Interne

Un nou secretar de stat gălățean la Ministerul Afacerilor Interne
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

În urma unei ședințe ce a avut loc sâmbătă, 13 februarie 2021, Partidul Național Liberal - Filiala Galați l-a desemnat pe Aurelian Păduraru pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Colonel în rezervă, Aurelian Păduraru (51 de ani) este licențiat în științe juridice în cadrul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din București și specializat, ulterior, în administrație publică europeană, în gestiunea afacerilor și în protecția datelor cu caracter personal. Anterior, acesta a condus activitatea Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Galați, după ce, în prealabil, fusese ofițer specialist în cadrul Serviciului Cercetări Penale Galați, ofițer instructor în cadrul Serviciului Ordine Publică Galați și șef al Poliției orașului Târgu Bujor.

La alegerile locale din septembrie 2020, Aurelian Păduraru a candidat, din partea PNL, la primăria comunei natale, Foltești, acolo unde a pierdut în fața candidatului Partidului Social-Democrat.

Citit 6902 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2021 13:53

5 comentarii

 • postat de pro
  Luni, 08 Martie 2021 08:18
  46.97.176.***
  O tara, doua sisteme:
  -cei de la stat, castigatorii la loteria vietii, platiti bine, pensii speciale, pensionare la 50 de ani, cei mai "buni" ajung conducatori.
  -angajatii la privat, ghinionistii, muncesc pana la 70 de ani sa-si plateasca ratele, salarii mici (de piata!!), pensii dupa contributivitate, sunt ideali pentru rolul de subordonati.
  Sa ne mai miram ca partide gen AUR, iesite din santina politicii, ajung la putere , votati de cei care si-au pierdut demult rabdarea odata cu speranta de a trai omeneste?
  ,
  0
  7
  Raportează
 • postat de Contestatar
  Luni, 15 Februarie 2021 21:09
  5.13.148.***
  Pentru ce ies la pensie la 50 de anișori? Ca s-au saturat de munca. Ca au muncit în condiții de stres, ca o fi, ca o pati. Atunci, stai, "tataie" la pensie și mănânc-o.
  Nuuuu. Pai, ce? Sunt bătrân? Sunt în putere, doar am 50 de ani. Mai pot munci.
  Și atunci de ce nu ai rămas cadru militar?
  Eeee, "prietenii știu de ce".
  0
  22
  Raportează
 • postat de Ochiul public și limpede
  Luni, 15 Februarie 2021 09:31
  89.136.184.***
  În ce hal am ajuns dacă nu mai putem apela, dom'le, la oameni tineri, la specialiști în administrație publică și politici sociale. Ci tot la „foști”, nemulțumiți de pensiile speciale cât trei salarii medii pe economie, și care vor să fie ei în continuare „miezul”, să nu care cumva să le scape vreunul dintre „avantajele” funcției și pe mai departe, conducând cu avânt societatea multilateral coruptă-n fund, spre securism, în zbor...
  Și să mai spună careva că PNL nu e tot PSD, doar cu alte trese...
  3
  36
  Raportează
 • postat de Sandu
  Luni, 15 Februarie 2021 07:54
  89.39.81.***
  Partidul are grija de oamenii lui.Se va face o exceptie si va cumula si pensia speciala si salariul de la guvern ca sa raspund lui Nicu.Oricum legile sunt pentru catei nu pentru dulai.
  2
  40
  Raportează
 • postat de Nicu
  Luni, 15 Februarie 2021 00:36
  82.79.132.***
  Va renunta la pensia speciala (militara) daca va primi salariu de bugetar (de la guvern) ? Ca de contributivitate nu mai vorbim.
  5
  55
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.