Noi discuții pe tema bugetului de stat

Noi discuții pe tema bugetului de stat
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Preşedintele Klaus Iohannis avea programată o întâlnire cu liderii coaliţiei de guvernare, luni, de la ora 18.00, potrivit unor surse politice citate de Agerpres. Întâlnirea şefului statului cu liderii PNL, USR-PLUS şi UDMR şi cu premierul Florin Cîţu urma să aibă loc la Vila Lac, iar tema discuţiilor era bugetul de stat pe acest an, au precizat sursele citate, în contextul nemulțumirilor din coaliție pe tema bugetului.

Florin Cîțu susține că nu există tensiuni în Coaliție pe tema bugetului pentru 2021, comentând că este un "fake news” să spui că acesta este mai mic. "Toate aceste discuții (din spațiul public - n.r.) sunt pentru că oamenii nu știu să citească un buget sau vor să facă scandal”, a spus luni premierul.

Referitor la informațiile privind nemulțumirile ministrului Sănătății în privința banilor alocați, Cîțu a spus că bugetul acestui minister este mai mare decât anul trecut. "Anul trecut a fost an de pandemie, dacă într-un an normal avem mai mult decât într-un an de pandemie, înseamnă că banii sunt acolo. Uitați-vă, sunt 11,4 miliarde mai mulți”, a spus premierul. "Mie nu mi s-a plâns ministrul Sănătății”, a adăugat el.

Citit 502 ori Ultima modificare Luni, 15 Februarie 2021 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.