Intervenție ratată a pompierilor constănțeni

Intervenție ratată a pompierilor constănțeni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un incendiu violent a izbucnit marți, 16 februarie 2021, într-un apartament de la etajul 6 al unui bloc de pe bulevardul Mamaia din Constanţa. Potrivit presei locale, un bărbat aflat în apartament a reușit să se salveze fugind pe scări. Soția lui s-a întors să ia ceva din apartament. Apoi, ea a ieșit pe balcon, în încercarea de a se salva. A stat până când flăcările s-au apropiat de ea, apoi a încercat să coboare pe zidul blocului. Ea a căzut însă în gol, iar echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut să o salveze și a fost declarat decesul.

Femeia a căzut de la etaj sub privirile pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța, care au ajuns acolo la scurt timp de la apelul la 112. Ei au venit însă fără autoscară și fără o banală saltea, aceasta din urmă inexistentă în dotarea ISU, astfel că au fost spectatori.

ISU Dobrogea a transmis, printr-un comunicat de presă, că la detașamentul care a intervenit la incendiu nu există în dotare o autoscară, astfel că aceasta a trebuit adusă de la un alt detașament, aflat la o distanță de opt kilometri. Autoscara a ajuns la fața locului la două minute după ce femeia a căzut în gol.

Citit 1063 ori Ultima modificare Marți, 16 Februarie 2021 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.