Filmul dublei crime de la Onești

Filmul dublei crime de la Onești
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La blocul din Onești unde erau ținuți sechestrați cei doi muncitori uciși, primul echipaj de poliție a ajuns în cinci minute de la primul apel la numărul de urgență 112, dar negociatorul a întârziat mai bine de două ore, pentru că era în ziua liberă și nu avea cine să îl înlocuiască, singurul său coleg fiind în concediu medical, a anunțat adjunctul Direcției de Investigații Criminale din Bacău, Gheorghe Cristian.

"Primul apel care a sosit la 112 a fost efectuat la 11:47 de către un bărbat care amenința că o să folosească un cuțit. Apelul a fost transferat de STS la Poliție, dar s-a întrerupt. Operatoarea de la poliție a transferat apelul la colegii din teren. Primul echipaj a ajuns la fața locului la ora 11:52, la 5 minute după sesizare", a explicat Cristian.

La ora 11:55 s-a dispus constituirea unei grupe operative formate din 17 polițiști, inclusiv negociatorul, iar la fața locului s-a dus adjunctul șefului de poliție Onești, care îl cunoștea pe agresor și a inițiat primul dialog, dar abia la ora 13:53 au ajuns la fața locului polițiștii de la Acțiuni Speciale.

Agresorul a anunțat la ora 14:38 că are doi ostatici și a amenințat că îi va executa, dacă va auzi mișcare pe scara blocului. De asemenea, a cerut să-i fie dat actul de proprietate al apartamentului sau suma de 300.000 de euro.

Unul dintre cei doi muncitori sechestrați și uciși luni în apartamentul din Onești l-ar fi atacat pe presupusul ucigaș și s-ar fi luptat înainte de a fi înjunghiat, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale. Trupele speciale ale poliției l-au imobilizat pe presupusul ucigaș în trei minute de la intrarea în apartament, după ce au tras opt focuri de armă în mâinile și picioarele acestuia.

Citit 688 ori Ultima modificare Marți, 02 Martie 2021 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.