Discuții aprinse în PNL, atacuri între miniştri

Discuții aprinse în PNL, atacuri între miniştri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În ședința Biroului executiv (Bex) al PNL, miniștrii liberalii s-au plâns de colaborarea cu miniștrii USR-PLUS, au declarat pentru HotNews.ro surse din interiorul partidului. Miniștrii Lucian Bode, Raluca Turcan și Sorin Cîmpeanu s-au plâns în ședința Bex de lipsa susținerii din partea colegilor din PNL. Cei trei au reproșat că Guvernul Orban a fost susținut de partid, în timp ce acum nu văd din partea colegilor de partid solidaritate în ceea ce privește combaterea pandemiei de coronavirus.

Potrivit surselor citate, ministrul de interne Lucian Bode s-ar fi plâns de declarațiile publice ale ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă. O altă nemulțumire a sa prezentată liberalilor a fost legată de faptul că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, nu vrea să semneze proiectul de lege care-i sancționează prin suspendarea activității pe cei care încalcă în mod repetat restricțiile sanitare.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a reluat atacurile la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Cîmpeanu s-a plâns că nu poate lucra cu acesta, că nu există o colaborare între cele două ministere și a anunțat că intenționează să dea un ordin de ministru astfel încât, în baza unui aviz al DSP, grădinițele să rămână deschise pe perioada vacanței.

Premierul Florin Cîțu l-a adus și pe șeful DSU, Raed Arafat, pentru a explica noile restricții introduse de autorități, după ce la ședințele anterioare mai mulți lideri din teritoriu au contestat măsurile mai stricte pentru controlul pandemiei. Liderul PNL Florin Roman și-a exprimat nemulțumirea față de prezența lui Arafat, pentru că apariția sa va asocia partidul cu restricțiile impuse și va afecta imaginea liberalilor.

Citit 744 ori Ultima modificare Marți, 30 Martie 2021 01:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.