Ploi, vânt și răcire a vremii în weekend. Cum va fi la Galați

Ploi, vânt și răcire a vremii în weekend. Cum va fi la Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori și viscol valabil în regiunile de munte de sâmbătă, ora 18,00, până luni, ora 10,00. 

De asemenea, ANM a transmis o informare meteo de ploi moderate cantitativ, instabilitate atmosferică, intensificări ale vântului și răcire accentuată, valabilă în restul regiunilor de vineri, ora 13,00, până luni, ora 10,00. Vor fi mai ales averse, iar în sudul și sud-estul țării în după-amiaza și în seara de vineri vor fi însoțite de descărcări electrice. Izolat va cădea grindină. Cantitățile de apă pot depăși 20...25 l/mp, mai ales în sud, sud-est, centru și în zona montană.

La Galați, în acest weekend, potrivit meteorologilor, va fi predominant înnorat. Temperatura va atinge valoarea maximă de 13 grade Celsius, iar pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la circa 4 grade Celsius. Sunt șanse de precipitații de circa 66 la sută. Vântul va atinge o viteză de până la 14 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 759 mm coloană de mercur, iar umiditatea nu va depăși valoarea de 75 la sută.

Citit 964 ori Ultima modificare Vineri, 02 Aprilie 2021 21:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.