Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Medicul Alexandru Rafila, deputat PSD, a comentat ironic declarația Andreei Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, potrivit căreia două săptămâni de carantină națională ar face minuni. "Eu cred că pentru doamna Moldovan, care e o ființă mai ascetă, carantina e minunată", a spus Rafila, la Digi 24. El a comentat că întrebarea care se pune este de ce secretarul de stat și ministrul Sănătății nu au făcut nimic trei luni de zile pentru a nu se ajunge la carantină. "Nu aș lua decizia unei carantine naționale, aș lua decizii care să răspundă nevoilor la nivel local sau național", a mai spus el, întrebat ce măsuri ar lua dacă ar fi ministru al Sănătății.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan susține că o carantină de două săptămâni la nivel național "ar face minuni" în România, dar că înțelege de ce românii se tem atât de tare de o astfel de măsură. "Perioada de incubație a virusului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite virusul, pandemia se poate stopa. Două săptămâni de carantină ar face minuni", a declarat recent Andreea Moldovan.

Citit 316 ori Ultima modificare Duminică, 11 Aprilie 2021 21:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro