USR-PLUS cere demiteri pentru situația de la Spitalul Foișor

USR-PLUS cere demiteri pentru situația de la Spitalul Foișor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

USR-PLUS consideră că directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) şi managerul Spitalului Foişor trebuie demişi pentru că sunt vinovaţi de modul "inacceptabil" în care a fost gestionat transferul pacienţilor.

"Directorul ASSMB şi managerul Spitalului Foişor trebuie să plece! Modul în care a fost gestionat transferul pacienţilor de la Spitalul Foişor este inacceptabil. Managerul a blocat formalităţile pentru transformarea Spitalului Foişor în spital COVID-19 şi prin asta a întârziat nepermis de mult transferul pacienţilor. Directorul ASSMB şi managerul spitalului trebuie demişi. Spitalul Foişor aparţine de Primăria Bucureşti, în subordinea directă a ASSMB, o structură a primăriei condusă şi acum de oamenii numiţi fără concurs de fostul primar PSD Gabriela Firea", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, consilierii generali USR PLUS au început evaluarea spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei încă de anul trecut, iar rezultatul este că aceste spitale sunt "conduse dezastruos", "sunt pline de cazuri de corupţie, furt din bani publici".

USR PLUS menţionează că oamenii puşi de Gabriela Firea, "fie din incompetenţă, fie din rea voinţă", vor continua "dezastrul din sistem". "Costurile amânării în continuare a reformei sunt plătite în primul rând de pacienţii vulnerabili. Lucrul acesta este inacceptabil. Cerem, aşadar, de urgenţă, primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, demiterea directorului Spitalului Foişor, demiterea directorului ASSMB, deblocarea reformelor în spitalele care aparţin de Primăria Bucureşti, prin împuternicirea viceprimarului dr. Horia Tomescu pentru a începe reforma", se mai arată în comunicat.

Citit 439 ori Ultima modificare Duminică, 11 Aprilie 2021 20:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.