Claudiu Manda a fost trimis în judecată de DNA

Claudiu Manda a fost trimis în judecată de DNA
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda susține că a aflat cu surprindere că a fost trimis în judecată de DNA și că dosarul a fost instrumentat de ”harnicul procuror” Jean Uncheșelu doar în baza declarației unui oponent politic.

Manda a reacționat pe Facebook, și îl ironizează pe procurorul Jean Uncheșelu, "făuritorul de dreptate de la Craiova", cel care a instrumentat dosarul său și despre care spune că "după ce a ascultat, în prima parte a anului 2015, timp de şase luni, aproximativ 100 de persoane, probabil primari și toată conducerea PSD Dolj, i-au trebuit şase ani pentru a descoperi infracțiunea și infractorul". El susține că este nevinovat, iar acuzațiile DNA sunt ridicole.

Claudiu Manda a fost trimis în judecată de DNA pentru folosirea influenței politice pe lângă directorul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Dolj. Potrivit procurorilor, Manda ar fi intervenit ca acesta să se implice ilegal în soluționarea favorabilă a problemelor beneficiarilor de ajutor social din comuna Bratovoești, mai exact, pentru a opri executarea silită a aproape 60 de beneficiari de ajutoare sociale care încasaseră ilegal banii, în schimbul voturilor acestora.

Citit 664 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.