Critici ale întreprinzătorilor la adresa Ministerului Economiei

Critici ale întreprinzătorilor la adresa Ministerului Economiei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un număr de 55 dintre cele 57 de măsuri de sprijinire a mediului de afaceri propuse de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) prin programul asumat de alianţa de guvernare nu au fost implementate, a declarat, luni, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Florin Jianu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit analizei publicate de preşedintele CNIPMMR, singurele două măsuri care au început să fie implementate sunt primele două dintre cele trei măsuri destinate IMM-urilor afectate de pandemie: Măsura 1 (microgranturi de sprijin), care are un grad de implementare de 59%, şi Măsura 2 (granturi pentru capital de lucru), cu un grad de implementare de 17%. Astfel, Măsura 3 (granturi pentru capital de lucru) este şi aceasta la un nivel de implementare de 0%, ceea ce face ca media celor trei măsuri de sprijin a mediului de afaceri în contextul pandemiei să fie de 25%, se menţionează în analiza realizată de CNIPMMR.

În acest context, preşedintele CNIPMMR a precizat că solicită prim-ministrului să realizeze evaluarea miniştrilor în fiecare lună şi nu o dată la şase luni.

Citit 665 ori Ultima modificare Luni, 19 Aprilie 2021 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.