Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că, pentru creşterea potenţialului turistic al Dunării, este necesară o strategie care să includă investiţii pentru asigurarea standardelor de navigabilitate ale fluviului. El a menţionat că în sectorul de la Porţile de Fier până la Marea Neagră nu sunt asigurate standardele de navigabilitate, adică o anumită adâncime la cel mai mic debit şi o anumită lăţime a şenalului navigabil.

"Dacă vrem să fructificăm Dunărea, astea sunt investiţii care trebuie realizate. Creşterea traficului de mărfuri şi a traficului de persoane sunt extrem de importante pentru asigurarea unui potenţial de dezvoltare. E important să modernizăm gările fluviale, dar nu este suficient. Pentru a determina croazierele să oprească într-un port trebuie să generezi pachete turistice atractive. Acestea trebuie gândite de autorităţile locale şi judeţene, astfel încât să creezi puncte de atracţie pentru turişti, care să facă opriri pe cursul croazierei. Trebuie fructificate toate obiectivele de interes, să creşti calitatea serviciilor de cazare. Toate lucrurile astea trebuie gândite într-o strategie şi puse în practică de diverşi actori regionali", a adăugat Orban.

Citit 331 ori Ultima modificare Duminică, 25 Aprilie 2021 21:20

1 comentariu

  • postat de carmen Duminică, 25 Aprilie 2021 21:45 195.32.91.*** Link la comentariu
    0
    4

    hahhahah ma face sa rad,dupa ce totul pe malurile dunarii lasat de izbeliste ,orasele vai de mama lor ,ex la galati ce sa vada in port ...fatadele blocurilor \jale ,parcari pr autobuzele care sa duca excursionistii nu exista spatiu ca e ingramadeala mare in port , plus ce terminal avem ...am fost in croaziera si scuza,ti ,stiu , luati lectii macar de la vecinii croati ,au fost in razboi acum 20 de ani si acum au port ,terminal ,centre de vizitare de ultima generatie ....doar sa vada trotinetele de autobuze care in europa nu sunt si o faleza veche, fara fala ,nu avem un vapor ptr cetatenii orasului cu delta langa noi sa isi plimbe nepotii vara ,nu avem cinema in aer liber ...nu avem nimic ...ce sa aratam ca nu avem doar

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.