PSD ar putea intra în grevă parlamentară

PSD ar putea intra în grevă parlamentară
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că partidul pe care îl conduce va intra în grevă parlamentară, dacă prezentarea PNRR de miercuri nu va fi "punct separat pe ordinea de zi" în Parlament.

"Cîţu şi Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, aşa cum este normal. Polonia, Spania, Italia şi Franţa au prezentat PNRR-ul în Parlament. Dacă mâine, în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară", a scris Marcel Ciolacu, marţi, pe Facebook.

El susţine că "românii trebuie să afle adevărul" cu privire la subiecte precum "îngheţarea" pensiilor, salariilor şi a alocaţiilor. "De ce vor Cîţu şi Orban să ascundă PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani? Românii trebuie să afle adevărul legat de îngheţarea pensiilor, salariilor şi a alocaţiilor, de creşterea taxelor şi impozitelor pentru firme, precum şi faptul că agricultura românească va primi... zero lei pentru irigaţii!", a precizat liderul PSD.

Citit 788 ori Ultima modificare Marți, 25 Mai 2021 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.