Restaurarea bunului simț în Parlament [Propunere]

Restaurarea bunului simț în Parlament [Propunere]
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, 30 iunie 2021, că Regulamentul legislativului ar putea fi modificat, pentru a nu se mai permite comportamente care „contravin bunului simţ”, relatează Agerpres.

„Refuz să mai dialoghez, să mai comentez declaraţiile colegului meu Florin Cîţu. Ştiţi ce i s-a întâmplat acolo. Am apelat la chestori şi ştiţi ce a păţit un chestor. (…) Aştept sesizări din partea celor care au fost pur şi simplu agresaţi de nici nu pot să-i spun această doamnă senator, acest personaj sinistru, care nu înţelege unde se află. În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, Parlamentul va lua decizii”, a spus Orban.

El a arătat că modificarea Regulamentului s-ar putea realiza în sesiunea legislativă următoare. „Modificăm Regulamentul, dacă este necesar, pentru a putea să nu mai permitem astfel de comportamente, care contravin total bunului simţ şi civilizaţiei. (…) Se termină sesiunea parlamentară, vine vacanţa parlamentară, din toamnă vom aborda acest subiect”, a afirmat Orban.

Senatorul neafiliat Diana Şoşoacă a venit marţi, în plenul reunit al Parlamentului, cu un sac negru de plastic pe care l-a pus în faţa premierului Florin Cîţu în timpul dezbaterilor de la moţiunea de cenzură [detalii] Diana Şoşoacă a afirmat că unul dintre chestorii de la Parlament a oprit-o să îşi ia sacul din plen, iar ea i-a pus mâna pe mască acestuia pentru a i se vedea faţa. Chestorul Senatului Sergiu Vlad (USR) a anunţat că intenţionează să depună plângere penală împotriva senatoarei Diana Şoşoacă, pentru că l-a agresat fizic.

Citit 785 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Iunie 2021 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.