Lucrări spectaculoase pe Autostrada A3

Lucrări spectaculoase pe Autostrada A3
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Prima autostradă care va beneficia de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) este deja în lucru, circa 42 de kilometri pe care constructorul a început execuția de câteva luni, dar cu progrese vizibile.

„Constructorul a turat motoarele”, apreciază Asociația Pro Infrastructura, care spune că lucrările sunt spectaculoase pe tronsonul de autostradă de la Nădășelu la Zimbor. „Lucrări spectaculoase în superbele și capricioasele dealuri transilvănene, pe Autostrada A3 Nădășelu-Zimbor. Antreprenorul general, UMB, a turat motoarele și progresul este vizibil după doar câteva luni de la startul șantierului, volumele excavate în acest scurt timp fiind impresionante”, a notat Pro Infrastructura.

În afară de cei 30 de kilometri de la Nădășelu la Zimbor, UMB mai are contractată și porțiunea de 12 km de la Zimbor la Poarta Sălajului, în total cei 42 de kilometri care sunt incluși la finanțare prin PNRR.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat că primii bani pe PNRR vor veni până la finalul anului, iar pe proiectul de pe A3 vor fi făcute plăți curând.

Citit 655 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Iulie 2021 21:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.