Legislația economică trebuie actualizată

Legislația economică trebuie actualizată
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a iniţiat discuţii cu experţi fiscali şi cu reprezentanţii mediului de afaceri, pentru a modifica legislaţia din domeniul economic, astfel încât să fie propice investiţiilor.

"Ne aflăm pe final de criză sanitară, criza economică - urmare a celei sanitare - pare şi ea spre final, recenta prognoză arată performanţe deosebită, avem o prognoză de creştere reală a PIB de 7,4%, mult peste media de 4,8% de la nivelul UE", a arătat Dragu, luni, într-o conferinţă de specialitate.

Ea a precizat că autorităţile gândesc şi implementează un model economic bazat pe investiţii din PNRR şi bugetul statului. "Trebuie să profităm de această şansă, de acest restart. Creşterea economică trebuie susţinută de un cadru legislativ modern, armonios şi prietenos cu mediul de afaceri. Am iniţiat în acest sens o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, cu finanţişti, cu profesori de drept, pentru a actualiza şi a moderniza legislaţia din domeniul economic şi comercial, pentru a putea facilita investiţiile şi a creşte încrederea investitorilor români şi străini în economia românească", a susţinut preşedintele Senatului.

Citit 764 ori Ultima modificare Luni, 12 Iulie 2021 20:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.