USR PLUS condiționează guvernarea doar de reforme

USR PLUS condiționează guvernarea doar de reforme
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Prima poziționare fermă în interiorul USR PLUS după dezvăluirile referitoare la problemele penale ale premierului Cîțu din America și împrumutul nereturnat. "USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme. Problemele interne ale PNL nu țin de noi, nu sunt în interesul nostru. Problemele personale se rezolvă personal", a declarat liderul PLUS, Dacian Cioloș, pentru G4Media.ro.

"Am discutat despre cum ar fi afectată legitimitatea și credibilitatea premierului, în consecință, a guvernului, dar înainte de orice trebuie să știm foarte clar care este poziția PNL față de premierul pe care ei l-au propus. Noi vrem în primul rând stabilitatea coaliției care să livreze reforme", au mai precizat pentru G4Media.ro reprezentanți ai USR PLUS.

Într-o ședință a conducerii de la finalul săptămânii trecute, liderii USR PLUS și-au exprimat nemulțumirea față de modul în care premierul Florin Cîțu își tratează partenerii de alianță, fiind discutată atunci inclusiv posibilitatea unei moțiuni de cenzură. Scenariul a fost însă abandonat, liderii USR PLUS nedorind să influențeze competiția internă din PNL.

Citit 584 ori Ultima modificare Marți, 17 August 2021 01:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.