Acuzaţii de „linșaj public” la adresa lui Ludovic Orban

Acuzaţii de „linșaj public” la adresa lui Ludovic Orban
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

67 de lideri ai PNL au semnat un apel în care îl acuză pe liderul partidului, Ludovic Orban, că dinamitează partidul și guvernarea, susținând "campania de linșaj public împotriva premierului Florin Cîțu" și atacându-l pe președintele Klaus Iohannis.

"Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public împotriva premierului susținut de Partidul Național Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor. Facem apel la actualul președinte al PNL să nu mai încurajeze acuzații grave și derapaje de limbaj la adresa premierului liberal. Este de nepermis ca liderul PNL să-l atace pe președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru în ultimii șapte ani. Ne delimităm de genul ăsta de politică!", se arată în textul documentului.

Cei 67 de liberali susțin că "Florin Cîțu este singurul lider capabil să guverneze România, cel puțin până în 2024". "În acest sens, nominalizarea noului ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, propus de premier, este un pas extrem de important și vom susține această candidatură, mâine (miercuri - n.r.), în cadrul ședinței BPN", se mai arată în document.

Mai exact, cei 67 de lideri, printre care se numără Emil Boc, Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu, Robert Sighiartău, dar și liberalii gălățeni George Stângă și Victor Paul Dobre, practic echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîțu la șefia PNL, dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic şi declarațiile lui Ludovic Orban, care, potrivit acestora, aduc grave prejudicii partidului.

Citit 596 ori Ultima modificare Marți, 17 August 2021 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.