Final pentru depunerea candidaturilor la șefia PNL

Final pentru depunerea candidaturilor la șefia PNL
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Comisia de Organizare a Congresului PNL din 25 septembrie a anunţat, joi, că perioada pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al partidului s-a încheiat, fiind acceptate candidaturile actualului preşedinte Ludovic Orban şi premierului Florin Cîţu.

"În conformitate cu prevederile art. 67 alin. 1 din Statutul PNL, perioada de timp în care se puteau depune candidaturile pentru preşedinţia PNL, proiectele de moţiuni (proiectele de program de acţiune politică ale PNL pe următorii ani) şi listele cu grupurile de promovare a expirat pe 25 august 2021. Au fost depuse şi acceptate pentru dezbateri în CDJ ale PNL două candidaturi, cele ale domnilor Ludovic Orban şi Florin Cîţu", precizează un comunicat transmis preşedintele Comisiei de Organizare a Congresului, Theodor Stolojan.

Termenul-limită până la care Comitetele Directoare Judeţene (CDJ), întrunite statutar, se pronunţă, prin vot secret, pentru susţinerea unui proiect de moţiune sau a ambelor proiecte este 17 septembrie. Un proiect de moţiune trebuie să întrunească votul a cel puţin zece Comitete judeţene pentru a fi dezbătut în Congres.

Citit 822 ori Ultima modificare Joi, 26 August 2021 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.