Membru AUR, cu marijuana în Parlament

Membru AUR, cu marijuana în Parlament
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un angajat al Senatului a fost prins, vineri dimineață, de către ofițerii SPP, cu un pliculeț de canabis asupra lui, în timp ce încerca să intre în Parlament. Bărbatul este Mircea Gheorgheosu și este expert de comunicare și membru AUR. În timpul percheziției corporale, Gheorgheosu a declarat că substanța din pliculeț este marijuana și o folosește pentru consumul propriu.

Poliția Capitalei a transmis că Secția 17 a fost sesizată de SPP, iar substanța găsită asupra angajatului din Parlament a fost trimisă spre examinare.

George Simion, unul dintre cofondatorii AUR, a transmis, ironic, că Mircea Gheorgheosu nu va fi "propunerea de premier" a partidului la viitoarele alegeri. "Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi ne vom pronunţa. Cu siguranţă, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru", a afirmat Simion, pentru news.ro.

George Simion se numără printre cei care militează pentru legalizarea "cânepii românești". El a declarat, în mai multe rânduri, că susține consumul de canabis în scop medicinal și, într-un video rostogolit pe rețelele de socializare înainte de alegerile parlamentare din 2020, Simion deplângea soarta cultivatorilor de cânepă românească.

Citit 1111 ori Ultima modificare Vineri, 27 August 2021 23:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.