Membru AUR, cu marijuana în Parlament

Membru AUR, cu marijuana în Parlament
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un angajat al Senatului a fost prins, vineri dimineață, de către ofițerii SPP, cu un pliculeț de canabis asupra lui, în timp ce încerca să intre în Parlament. Bărbatul este Mircea Gheorgheosu și este expert de comunicare și membru AUR. În timpul percheziției corporale, Gheorgheosu a declarat că substanța din pliculeț este marijuana și o folosește pentru consumul propriu.

Poliția Capitalei a transmis că Secția 17 a fost sesizată de SPP, iar substanța găsită asupra angajatului din Parlament a fost trimisă spre examinare.

George Simion, unul dintre cofondatorii AUR, a transmis, ironic, că Mircea Gheorgheosu nu va fi "propunerea de premier" a partidului la viitoarele alegeri. "Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi ne vom pronunţa. Cu siguranţă, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru", a afirmat Simion, pentru news.ro.

George Simion se numără printre cei care militează pentru legalizarea "cânepii românești". El a declarat, în mai multe rânduri, că susține consumul de canabis în scop medicinal și, într-un video rostogolit pe rețelele de socializare înainte de alegerile parlamentare din 2020, Simion deplângea soarta cultivatorilor de cânepă românească.

Citit 937 ori Ultima modificare Vineri, 27 August 2021 23:03

1 comentariu

 • postat de Fane Tardivu
  Sâmbătă, 28 August 2021 13:32
  213.233.88.***
  Fabulos!
  Sunt două variante.
  Prima, prea a sărit cu gura că e consum propriu, poate era un pic de "împărțitor". Că doar nu e acolo "loc pentru fumat iarbă". Mai știi?
  A doua, la ce tâmpenii îl pun să spună patronii lui, era singura variantă să o ia "rara" de tot.
  Un test toxicologice și unul psihologic nu ar strica, acolo în casa aleșilor. Ăia de l-au prins, sigur au.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.