USR PLUS poate crește în opoziție

USR PLUS poate crește în opoziție
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

USR PLUS va fi ''partidul care va câştiga dreapta din România'' dacă va lua decizia de a rămâne în opoziţie, a declarat, duminică, la Botoşani, copreşedintele acestei formaţiuni politice, Dan Barna.

Acesta a afirmat, într-o conferinţă de presă, că, în cazul în care nu va reveni la guvernare, USR PLUS "va face o opoziţie responsabilă", subliniind că partidul pe care îl conduce este unul matur, conform Agerpres. "Vom face o opoziţie responsabilă, exact aşa cum ne-am comportat, deşi nu am fost trataţi ca atare, pe toată perioada guvernării. USR PLUS este în momentul de faţă partidul matur din politica din România şi intenţionăm să rămânem aşa", a precizat Barna.

În acelaşi timp, copreşedintele USR PLUS a arătat că viitorul PNL "depinde de deciziile pe care le vor lua în următoarele săptămâni". "Deciziile următoarelor săptămâni vor determina perspectivele electorale ale tuturor jucătorilor", a adăugat Dan Barna.

Pe de altă parte, liderul USR PLUS susţine că partidul său îşi doreşte să aibă "şansa să facă acele reforme de care România are disperată nevoie".

Citit 1014 ori Ultima modificare Luni, 13 Septembrie 2021 01:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.