Prețuri "înspăimântătoare" la gaze

Prețuri "înspăimântătoare" la gaze
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Consumatorii sunt nevoiţi să încheie contracte pentru această iarnă la un preţ înspăimântător de mare, urmând să vadă ulterior dacă se încadrează în categoria de consum până la care Guvernul va acorda ajutoare, a afirmat Zoltan Nagy-Bege, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE). Potrivit acestuia, pe comparatorul de preţ de gaze naturale de pe site-ul ANRE, toate ofertele sunt mai mari decât preţurile care au fost aplicate automat pentru clienţii inactivi de la 1 iulie 2020 şi, de asemenea, sunt mai mari decât preţurile din contractele pe un an din orice lună a anului trecut.

Citit 2617 ori Ultima modificare Joi, 23 Septembrie 2021 16:57

1 comentariu

 • postat de Ion
  Joi, 23 Septembrie 2021 20:54
  93.122.251.***
  Mulțumim guvernanților!
  Mulțumim celor cocoțați la putere!
  1
  6
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro