Premierul preferă guvernarea alături de USR și UDMR

Premierul preferă guvernarea alături de USR și UDMR
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Noul preşedinte al PNL, premierul Florin Cîţu, a declarat duminică, referitor la modul în care va reuşi să guverneze în continuare, că va discuta cu toate partidele parlamentare care nu vor o criză politică în România, menţionând că preferă varianta PNL-USR-UDMR şi voturile minorităţilor. "Vom discuta cu toţi cei care în Parlamentul României vor susţine un guvern şi nu vor o criză politică în România. Cu toate partidele. În acest moment, avem o alianţă PSD-AUR-USR, care vrea să dea jos Guvernul. V-am spus preferinţa mea şi eu zic că varianta care are cele mai multe şanse este cea în care vom continua cu o guvernare PNL-USR-UDMR şi voturile minorităţilor. Asta este ce vreau eu, pentru asta voi lupta, asta voi negocia în Parlamentul României. Atât timp cât USR îşi menţine opinia că vrea să dea jos Guvernul, alături de AUR şi de PSD, e complicat să discutăm cu ei", a precizat Florin Cîţu. Acesta a adăugat că discuţiile cu USR PLUS vor putea fi reluate după congresul acestui partid, după ce va fi stabilită noua conducere, dar în condiţiile în care nu vor mai fi în alianţă cu AUR şi PSD. "Dacă noua conducere nu va mai sta în alianţă cu AUR şi PSD, putem să discutăm. Dacă rămân în alianţă cu AUR şi PSD, asta este", a afirmat Florin Cîţu.

Citit 439 ori Ultima modificare Duminică, 26 Septembrie 2021 16:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro