Avize negative în Parlament pentru miniștrii USR

Avize negative în Parlament pentru miniștrii USR
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Miniştrii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş au fost audiaţi, marţi, în comisiile parlamentare de specialitate, care au dat, în general, avize negative indiferent de prestația candidaților. Până la ora 15,30, doar Cătălin Drulă, propus pentru șefia Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, primise aviz pozitiv.

Miniștrii propuși au avut la dispoziţie, în medie, câte o oră pentru a-şi expune intenţiile şi pentru a răspunde la întrebări, cu excepția Ioanei Mihăilă, propusă pentru Ministerul Sănătăţii, care a avut alocate două ore, precum şi a lui Stelian Ion - Ministerul Justiţiei, Mihai Goţiu - Ministerul Mediului şi Corina Atanasiu - Ministerul Educaţiei, cu alocare de câte o oră şi jumătate.

"Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere. Nu reuşesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniştrilor", afirmă USR, într-un mesaj pe Facebook.

Citit 401 ori Ultima modificare Marți, 19 Octombrie 2021 20:22

1 comentariu

 • postat de coruptia a invins inca o data
  Miercuri, 20 Octombrie 2021 15:35
  89.137.231.***
  Daca nu va convenit cu usr atuci o sa votati iar coruptii de la pnl si psd si vor fi inca 4-5 ani de furturi. Banul public se va duce nu doar la marele alb ci si la mafiiotii din partide. Eu vad o coalitie formata din USR- AUR-UDMR ( pt ca au electoratul maghiar fidel si mereu intra in parlament) si celelalte partide dar fara psd, pnl si pmp.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.