Avize negative în Parlament pentru miniștrii USR

Avize negative în Parlament pentru miniștrii USR
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Miniştrii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş au fost audiaţi, marţi, în comisiile parlamentare de specialitate, care au dat, în general, avize negative indiferent de prestația candidaților. Până la ora 15,30, doar Cătălin Drulă, propus pentru șefia Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, primise aviz pozitiv.

Miniștrii propuși au avut la dispoziţie, în medie, câte o oră pentru a-şi expune intenţiile şi pentru a răspunde la întrebări, cu excepția Ioanei Mihăilă, propusă pentru Ministerul Sănătăţii, care a avut alocate două ore, precum şi a lui Stelian Ion - Ministerul Justiţiei, Mihai Goţiu - Ministerul Mediului şi Corina Atanasiu - Ministerul Educaţiei, cu alocare de câte o oră şi jumătate.

"Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere. Nu reuşesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniştrilor", afirmă USR, într-un mesaj pe Facebook.

Citit 521 ori Ultima modificare Marți, 19 Octombrie 2021 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.