PNL revine la varianta Nicolae Ciucă

PNL revine la varianta Nicolae Ciucă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Liberalii au decis, joi, 18 noiembrie 2021, într-o ședință fulger a Biroului Executiv, să-l nominalizeze pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier pentru formarea Guvernului PNL-PSD-UDMR.

Decizia vine după ce Florin Cîțu s-a întâlnit miercuri seară cu președintele Klaus Iohannis și au discutat despre numele viitorului prim-ministru. În urma discuției, premierul interimar ar fi acceptat să renunțe la nominalizarea sa, iar partidul să propună un alt liberal.

Astfel, prim-vicepreşedintele PNL, Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, că Biroul Executiv al liberalilor a aprobat, în unanimitate, ca propunerea pentru funcţia de premier să fie Nicolae Ciucă, această propunere venind din partea liderului partidului, Florin Cîţu. "În BEx al PNL, în unanimitate, la propunerea preşedintelui partidului, a fost votat candidat pentru premier domnul Nicolae Ciucă. Propunerea a venit din partea preşedintelui partidului şi a fost un vot în unanimitate", a declarat Flutur, la sediul central al PNL.

Totodată, Gheorghe Flutur a precizat că s-a votat şi ca Nicolae Ciucă să fie şeful delegaţiei PNL la negocierile cu PSD şi UDMR.

Citit 813 ori Ultima modificare Joi, 18 Noiembrie 2021 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.