Președintele PNL București acordă maximum doi ani actualei coaliții

Președintele PNL București acordă maximum doi ani actualei coaliții
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ciprian Ciucu, primar al sectorului 6 şi preşedintele PNL Bucureşti, s-a declarat nemulţumit de faptul că premierul Nicolae Ciucă nu-i răspunde la telefon, întrebându-se dacă "trebuie să frece anumite clanţe" pentru ca direcţiile de asistenţă socială din Bucureşti să primească bani de la centru şi l-a îndemnat pe premier "să fie atent la PNL".

Invitat duminică la emisiunea "Insider Politic" de la Prima TV, Ciprian Ciucu a fost întrebat dacă este posibil ca Florin Cîţu să piardă şefia PNL şi care va fi relaţia acestuia cu Nicolae Ciucă.

"Să schimbi preşedintele, ar veni o instabilitate. Acum, cât de cât lumea este împăcată cu ideea. Domnul Ciucă este prim-ministru, domnul Cîţu este ... (preşedinte PNL - n.r). Va conta foarte mult relaţia dintre cei doi. Dacă domnul Ciucă va fi atent la PNL şi aş adăuga şi la Bucureşti, atunci se va bucura de susţinerea PNL. Dacă nu este atent la PNL şi la Bucureşti, este foarte probabil ca oamenii să-l susţină pe Cîţu", a explicat primarul.

Primarul sectorului 6 a afirmat că l-a sunat pe premierul Nicolae Ciucă, dar acesta nu i-a răspuns la telefon. "Nu am discutat. L-am sunat pe domnul Ciucă. I-am mai reproşat eu şi în trecut că nu prea răspunde la telefon. Nu ar trebui să spun chestiile astea public, dar uite ca m-aţi făcut să le spun. (...) Deocamdată nu (a răspuns, n.r.). Mi-a spus că singurul lucru care ne desparte este o vocală. Rămâne de demonstrat", a adăugat Ciucu.

Altfel, Ciprian Ciucu a spus că se simte "inconfortabil" cu noua guvernare, dar nu ia în calcul să plece din partid și consideră că actuala coaliție va rezista "maxim doi ani", deoarece în această formulă guvernamentală sunt două partide mari, în care va apărea opoziţie.

Citit 823 ori Ultima modificare Duminică, 12 Decembrie 2021 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.