De la mitinguri împotriva „statului paralel”, la Ministerul Culturii

De la mitinguri împotriva „statului paralel”, la Ministerul Culturii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Premierul Nicolae Ciucă a numit-o pe Cristina Mirela Nedelcu (PSD Vrancea) în funcția de subsecretar de stat în Ministerul Culturii, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Cristina Nedelcu este consilier local PSD Focșani și conduce, de mai mulți ani, Școala Postliceală Sanitară de stat "Hippocrate". Este profesor de chimie și soția unui fost consilier județean PSD, Gabriel Nedelcu.

Ea a devenit cunoscută în 2018, când profesorii de la Școala Postliceală unde Cristina Nedelcu era directoare au primit dispoziție de la aceasta să adune cât mai mulți elevi pentru mitingul PSD organizat de fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, împotriva "statului paralel". Elevilor li se spunea că trebuie să meargă la miting, plecarea fiind programată sâmbătă, 9 iunie, la ora 15,00, la sediul școlii, iar întoarcerea acasă urmând să se producă în noaptea de sâmbătă spre duminică, transportul fiind asigurat cu autocarul școlii, potrivit presei locale din Vrancea.

Contactată de reporterii G4Media.ro, Cristina Nedelcu a confirmat numirea, însă a precizat că se află la oră și că nu mai poate da detalii despre competențele care au propulsat-o în această funcție.

Citit 2105 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Ianuarie 2022 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.