Premierul analizează candidatura la șefia PNL

Premierul analizează candidatura la șefia PNL
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că analizează dacă îşi va depune candidatura la preşedinţia PNL, precizând că nu a luat deocamdată o decizie în acest sens.

"Atunci când voi lua o decizie în acest sens, o voi face. Eu până în acest moment nu am luat o decizie. Doar ce s-au finalizat lucrările Consiliului Naţional. Astăzi nu s-a discutat despre nicio propunere", a declarat Ciucă la Palatul Parlamentului.

El a precizat că a fost prezent, duminică, la ambele şedinţe ale conducerii PNL, unde a prezentat măsurile luate de Executiv în ultima perioadă. "Am avut posibilitatea să prezint tuturor membrilor modul în care se desfăşoară activitatea Executivului şi care sunt preocupările şi măsurile care au fost luate, astfel încât să luăm măsurile necesare pentru asigurarea tuturor celor necesare, astfel încât să depăşim criza preţurilor la energie, la gaze şi, desigur, să facem faţă provocărilor crizei de securitate generate de invazia forţelor ruse în Ucraina", a explicat premierul.

Întrebat dacă Florin Cîţu ar trebui să mai rămână preşedinte al Senatului, el a arătat că nu există motive pentru care ar trebui ca acesta să plece din funcţie.

Citit 479 ori Ultima modificare Duminică, 03 Aprilie 2022 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.