Legea Offshore a ajuns "legea săptămâna viitoare"

Legea Offshore a ajuns "legea săptămâna viitoare"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, le cere liderilor coaliţiei de guvernare să facă demersuri în vederea definitivării proiectului legii offshore, apreciind că soluţia la criza din energie o reprezintă investiţiile în capacităţi noi de producţie.

"A început o nouă «săptămâna viitoare» în care România aşteaptă Legea Offshore. Oare vom vedea proiectul în Parlament săptămâna aceasta? De trei ani, ministrul Virgil Popescu promite această lege şi nu e în stare să o livreze. Mai nou, şi Marcel Ciolacu promite că o să avem o nouă lege în Parlament. Între timp, preţurile la energie cresc dramatic şi sărăcesc populaţia României", scrie Drulă, pe Facebook. El subliniază că România are resurse naturale şi că este "singurul producător de gaze naturale" din Europa Centrală şi de Est, adăugând: "cu toate astea nu scăpăm de dependenţa de Rusia”.

Pe 5 aprilie, Cătălin Drulă declara că legea "off-shore" a fost amânată în mod repetat de-a lungul timpului, iar gazele din Marea Neagră au rămas neexploatate. Din cauza acestor amânări succesive, el a supranumit proiectul respectiv "legea săptămâna viitoare".

Citit 746 ori Ultima modificare Luni, 11 Aprilie 2022 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.