De 1 Mai, peste 100 de hoteluri deschise pe Litoral

De 1 Mai, peste 100 de hoteluri deschise pe Litoral
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a anunţat, joi, că pentru minivacanţa de 1 Mai vor fi deschise peste 100 de hoteluri pe Litoral, fiind un grad de rezervare de peste 80% şi a menţionat că, până la acest moment, Administraţia Naţională Apele Române "şi-a făcut treaba", a curăţat plajele şi le-a predat operatorilor economici pentru a le amenaja.

"Ne referim, mă gândesc, în prima etapă, la minivacanţa de 1 Mai. Din informaţiile pe care le avem până la acest moment, vor fi deschise undeva peste 100 de hoteluri de pe Litoral cu acest prilej. Tot la nivel de sfârşit de săptămână trecută, informaţiile spuneau că va fi un grad sau există un grad de rezervare de peste 80% în momentul de faţă, ceva mai mare în Costineşti. (...) au curăţat plajele, le-au predat către operatorii economici pentru ca aceştia să aibă posibilitatea să le amenajeze şi pentru data de 1 Mai", a precizat Cadariu, întrebat în legătură cu pregătirile pentru deschiderea sezonului estival.

Referitor la folosirea tichetelor de vacanţă, el a spus că există posibilitatea ca pentru vacanţa de 1 Mai să fie utilizate tichetele din 2019 şi 2020 care nu au fost folosite până acum.

Citit 429 ori Ultima modificare Joi, 28 Aprilie 2022 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.