Ministrul Apărării cere feedback de la tinerii ofițeri

Ministrul Apărării cere feedback de la tinerii ofițeri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a declarat, marţi, că "trăim vremuri complicate, dificile" şi "trebuie să acţionăm repede", în timpul discursului cu ocazia aniversării a 175 de ani a Academiei Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" de la Sibiu.

Potrivit ministrului Apărării Naţionale, "poate e mai puţin nevoie de conformism şi de supunere oarbă, poate este nevoie de mai mult dinamism în relaţia dintre instructori şi student, dintre profesori şi student, pentru că lumea care vine trebuie s-o construim alături de tinerii pe care-i avem aici".

Vasile Dîncu s-a referit şi la războiul din Ucraina şi a spus că este nevoie "să vedem în ce măsură lecţiile războiului din zonă, un război care nu s-a terminat şi, cum spunea recent un american, nu putem să tragem concluzii la jumătatea lui. Nu avem toate lecţiile la jumătatea lui. Să încercaţi să vă gândiţi ce avem de făcut pentru ca mereu să poată fi adusă această strategie la zi".

Ministrul Apărării Naţionale i-a îndemnat pe tinerii ofiţeri să spună ce nu funcţionează în Armata Română, pentru a putea îmbunătăţi lucrurile.

Citit 550 ori Ultima modificare Marți, 14 Iunie 2022 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.