"Dragnea spunea exact ceea ce spune Ciolacu"

"Dragnea spunea exact ceea ce spune Ciolacu"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a reiterat miercuri că în protocolul coaliţiei şi în programul de guvernare nu este prevăzută modificarea Codului fiscal şi a apreciat că propunerea PSD în acest sens nu reprezintă "un motiv" de rupere a coaliţiei, criticând însă ultimele declaraţii ale liderului social-democraţilor, Marcel Ciolacu, despre care spune că are "acelaşi discurs" ca Liviu Dragnea.

"Coaliţia are un program de guvernare în care nu scrie nimic despre Codul fiscal. Am fost acolo. Nici în protocol, nici în programul de guvernare nu scrie nimic de Codul fiscal. Deci nu este un motiv să rupi coaliţia", a afirmat Cîţu, la Senat, întrebat dacă se va rupe coaliţia de guvernare.

Despre o eventuală plafonare a preţurilor la carburanţi, preşedintele Senatului a spus că această măsură duce la penurie şi a criticat propunerile fiscale ale PSD.

Preşedintele Senatului a criticat şi propunerea PSD de plafonare a marjei de profit a companiilor private. "Cei din PSD sunt oameni care au lucrat întotdeauna la stat. Nu au avut niciodată o companie. Cum să-i spui unei companii că poţi să faci profit doar atât? Dragnea spunea exact ceea ce spune Marcel Ciolacu şi ar trebui să ne întrebăm dacă Marcel Ciolacu nu este Liviu Dragnea astăzi, pentru că ne spunea la fel: multinaţionalele plătesc doar 1% impozite, Marcel Ciolacu spune că plătesc 0,8%. Nu este adevărat. Dacă vorbim despre solidaritate, în plină pandemie, companiile cu capital privat, cu capital străin, au plătit în avans la bugetul de stat impozite pentru a-i ajuta pe români (...). Taxa de solidaritate este de fapt taxa pe lăcomie a lui Liviu Dragnea. Acelaşi discurs", a mai spus Cîţu.

Citit 553 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iunie 2022 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.