Astra Film Festival poate fi (re)vizionat online

Astra Film Festival poate fi (re)vizionat online
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Festivalul Internațional de Film Documentar Astra Film de la Sibiu continuă online până în data de 30 octombrie, ora 23,59, perioadă în care orice persoană aflată pe teritoriul României poate vedea 41 dintre filmele aflate în selecția oficială Astra Film Festival 2022. Un bilet pentru vizionarea unui film costă 20 de lei, iar un abonament pentru toate producțiile 200 de lei. Detalii despre bilete și programul complet pot fi consultate la adresa: https://www.astrafilm.ro/astra-film-online.

"Prin programul Astra Film Online oferim și publicului care nu a reușit să vină la Sibiu ocazia de a vedea, de acasă, unele dintre cele mai bune filme documentare ale momentului", a declarat Dumitru Budrala, director fondator Astra Film Festival.

Festivalul - ediția din 2022 - a avut loc la Sibiu în perioada 9-16 octombrie, în fața unui public de aproximativ 60.000 de persoane, care s-a bucurat de peste 340 de evenimente cinematografice. Un loc aparte l-a constituit, așa cum s-a întâmplat de 14 ani încoace, Astra Film Junior, programul de educație prin film documentar la care au participat peste 27.000 de elevi de la școli și licee din județul Sibiu.

"Aș vrea să vă spun, dragii mei, că veți găsi întotdeauna cele mai bune și mai profunde răspunsuri în cultură și în educație. Păstrați-vă obiceiul de a citi cărți, de a merge la teatru și de a vedea filme bune. Și păstrați un loc aparte pentru filmul documentar. E o pasiune care, odată deprinsă, rămâne acolo, în minte și în suflet. Și vă poate duce departe, către înțelegere", a transmis, la finalul festivalului, actorul Victor Rebengiuc.

Citit 645 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2022 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.