Liderii politici, întâmpinaţi cu fluierături, la Iași

Liderii politici, întâmpinaţi cu fluierături, la Iași
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Premierul Nicolae Ciucă (PNL) și liderul PSD Marcel Ciolacu au fost fluierați, marți, la Iași, de unii participanți la ceremoniile organizate de Unirea Principatelor, potrivit imaginilor video de la eveniment. În timp ce era fluierat, Marcel Ciolacu a spus ”eu chiar vă iubesc”. Ziarul de Iași a transmis că huiduielile au venit din anumite zone ale pieței, de la un grup „tradițional” de protestatari din Iaşi, membri ai asociațiilor care militează pentru autostrăzi, dar și grupul simpatizanților AUR.

Cu același prilej, au fost huiduiți și liderii locali PNL, Costel Alexe (președintele Consiliului Județean Iași) și Mihai Chirica (primarul Iașiului), ambii având la activ mai multe dosare penale pentru corupție. De altfel, primarul Mihai Chirica a afirmat, cu această ocazie, că prezenţa la manifestări nu este "pentru a ne vedea la televizor", ci este recunoştinţă pentru cei care au înfăptuit Unirea.

Președintele Klaus Iohannis nu a participat la ceremoniile din Iași. Acesta a avut programată, marți, de la ora 12,00, participarea la o ceremonie la București, la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I, unde publicul nu a avut acces.

Citit 499 ori Ultima modificare Marți, 24 Ianuarie 2023 17:48

1 comentariu

  • postat de marr
    Marți, 24 Ianuarie 2023 22:31
    86.124.201.***
    Ma mir ca nu le-au aruncat un Cofraj de oua/o punga de faina in Cap .
    Valorosii si Specialii nostri ...de la ei ne vine tot 'binele' trait si de noi si de parintii nostri .
    Poate a contat cumva si prezenta Feţelor Bisericeşti ....altfel meritau o catapulta cu ingredientele de sus .
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.