Diana Șoșoacă se ”întreține” pe la Ambasada Rusiei

Diana Șoșoacă se ”întreține” pe la Ambasada Rusiei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Senatoarea Diana Șoșoacă nu se jenează să-și afișeze legăturile cu Rusia, numărându-se printre oaspeții recepției organizate, vineri, de Ambasada Rusiei la București,cu ocazia Zilei Diplomatului Rus, conform G4Media.ro.

Deși n-a împărtășit momentul urmăritorilor săi de pe rețele de socializare, cum obișnuiește să facă, Șoșoarcă a pozat alături de oficiali ruși, imaginea fiind postată ulterior pe contul Ambasadei Rusiei. În cadrul acestei recepții a existat și o dare de seamă, din partea ambasadorului rus, pe tema așa zisei „operațiune militară speciale” pe care Rusia o menține în Ucraina de un an de zile.

Potrivit informării Ambasadei Rusiei la București, la recepția organizată vineri au fost prezenți „reprezentanți ai corpului diplomatic, ai Parlamentului României, ai mai multor agenții guvernamentale, medii de afaceri, mass-media, ONG-uri, oameni de știință și de cultură, precum și compatrioți”. Gazda evenimentului a fost ambasadorul Valeri Kuzmin.

 
Citit 937 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Februarie 2023 13:28

2 comentarii

  • postat de Aad
    Luni, 13 Februarie 2023 19:39
    70.25.40.***
    Cred ca este mult mai grav decât ca se crede Ana Pauker. O chestie care tine de serviciile de informatii românesti, dar aia dorm pe ei, în front. Treaba cealalta tine de spitalul Obregia, dar si ei sunt foarte aglomerati, dau tratamentul sa fie luat acasa însa nu pot verifica daca pacientul a luat p
    0
    0
  • postat de rodax
    Sâmbătă, 11 Februarie 2023 17:18
    92.83.34.***
    se crede un fel de Ana Pauker.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.