Crescătorii de păsări ne asigură că totul este în regulă

Crescătorii de păsări ne asigură că totul este în regulă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Uniunea Crescătorilor de Păsări din România (UCPR) asigură consumatorii că produsele provenite din lanţul de producţie avicolă din România sunt sănătoase şi sigure pentru consum şi condamnă ferm dezinformarea creată de afirmaţiile făcute în spaţiul public de specialişti în nutriţie, informează Agerpres.

Conform unui comunicat remis joi, producătorii autohtoni lucrează la nivelul celor mai înalte standarde tehnologice, oferind produse de calitate superioară şi sigure pentru o alimentaţie sănătoasă. ”În acest sens, combatem ferm afirmaţiile false făcute de specialişti în nutriţia umană care nu cunosc tehnologia de creştere a păsărilor de carne şi nici legislaţia în domeniu şi care dezinformează publicul cu privire la vârsta de sacrificare a puilor crescuţi în mod convenţional, la aspecte organoleptice (culoarea cărnii, a oaselor şi duritatea acestora), la sănătatea şi bunăstarea păsărilor şi la siguranţa alimentară”, au declarat reprezentanţii uniunii.

UCPR precizează că tehnologiile de creştere a puilor de carne în România sunt reglementate de legislaţia europeană, iar creşterea păsărilor în fermele autorizate sanitar-veterinar se face după cele mai moderne tehnologii.

Citit 578 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2023 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.