USR pune eșecul A3 Ploiești-Brașov, pe seama lui Grindeanu şi a PSD

USR pune eșecul A3 Ploiești-Brașov, pe seama lui Grindeanu şi a PSD
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

"Sorin Grindeanu, care a blocat autostrada A3 Ploiești - Brașov, merge la semnarea unui contract de drum județean (cu care Ministerul Transporturilor n-are nicio treabă) care trece Carpații printr-un pas la 1.300 m altitudine", acuză președintele USR, Cătălin Drulă.

"Se fac doi ani de la semnarea contractului de proiectare pentru Autostrada Ploiești - Comarnic - Brașov (Valea Prahovei), în martie 2021, în mandatul meu. De un an și jumătate nu se mai întâmplă nimic în cadrul contractului", mai spune fostul ministru al Transporturilor. "În septembrie, peste şase luni, ar fi trebuit predat studiul de fezabilitate cu studiu geotehnic, proiectare de traseu, structuri, tunele. Suntem tot la 5% progres din activitățile necesare", susţine Drulă. "Acest eșec colosal are Grindeanu/PSD scris mare pe el. De fiecare dată când stați în coadă la Bușteni, Sinaia, Comarnic, Azuga, Predeal, să știți cine e de vină", a adăugat președintele USR.

La rândul său, fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor, Horațiu Cosma, crede că "marea dramă a Autostrăzii Comarnic - Brașov nu e dificultatea tehnică. Nici măcar costul. Ci e faptul că s-a născut în epoca PSD-PNL, care refuză cu obstinație să o transforme în realitate".

Citit 435 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2023 16:35

1 comentariu

  • postat de Bhairam
    Joi, 02 Martie 2023 17:04
    46.97.176.***
    Analfabet funcțional: "când stați în coadă". Poate stă el pe coadă. Noi, humans, stăm în coloană.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.