Guvernul va trebui să organizeze alegeri locale parțiale

Guvernul va trebui să organizeze alegeri locale parțiale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Partidul Forţa Dreptei anunţă că Ludovic Orban, preşedintele formaţiunii, a câştigat procesul împotriva Guvernului, obţinând în instanţă obligarea Executivului la organizarea alegerilor locale parţiale în localităţile în care mandatele de primar au fost declarate vacante sau în care consiliul local a fost dizolvat.

Sunt cel puţin 51 de localităţi în cazul cărora sunt îndeplinite condiţiile pentru organizarea alegerilor locale parţiale, potrivit informării Autorităţii Electorale Permanente. Lista cu aceste localități a fost deja înaintată Guvernului, în luna octombrie a anului trecut, mai precizează Forţa Dreptei.

Citit 418 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2023 15:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro