Primarul din Buzău îi ceartă pe procurori în public

Primarul din Buzău îi ceartă pe procurori în public
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, i-a reproşat prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Corina Stroe Tudorache, că a dat curs unei sesizări penale neasumate, care a fost trimisă anonim prin poştă, demers care ar fi putut bloca investiţiile pe fonduri europene din oraş.

Discuţiile au avut loc de la prezidiul Sălii Mari a Consiliului Judeţean Buzău, cu ocazia festivităţilor dedicate Zilei Poliţiştilor.

"Nu pot să fiu fericit, doamna prim-procuror Tudorache este aici, când primesc la Primăria Buzău pe numele meu şi acasă suspiciune de fraudă şi suspendarea tuturor plăţilor pe finanţările europene pe care le avem la Buzău. Suspiciune de fraudă, prima idee (...) te gândeşti la furăciune. Nu am venit la Primăria Buzău să iau şpăgi", a transmis primarul.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care procurorii DNA au desfăşurat cercetări privind proiectul "Reabilitare a infrastructurii rutiere, inclusiv piste pentru biciclişti, pe coridoarele deservite de transportul public în municipiul Buzău", în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, dosar care a fost ulterior clasat.

Citit 581 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 20:22

1 comentariu

  • postat de Doina
    Joi, 23 Martie 2023 21:11
    95.76.59.***
    Cand ai un ciolac viitor premier, in spate, sigur se claseaza dosarele. Doar sa nu intre kovesi pe fir, ca atunci si ciolacu si primarul tupeist vor fi colegi de celula.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.