UDMR nu este parte a rotativei guvernamentale

UDMR nu este parte a rotativei guvernamentale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UDMR nu are niciun motiv să iasă de la guvernare şi nu este parte a protocolului semnat de PSD şi PNL privind rotativa, respectiv schimbarea anumitor ministere, a declarat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

"Punctul de vedere al UDMR este acela că noi dorim să continuăm împreună această coaliţie. Nu s-a discutat punctual ceea ce apare pe surse sau nesurse, sigur că sunt importante, dar eu cred că mai important este ceea ce se discută la nivelul conducerii coaliţiei", a precizat Cseke Attila, miercuri, la Palatul Victoria, întrebat în legătură cu faptul că PNL şi-ar dori un minister de la UDMR în urma rotativei şi dacă este posibil ca Uniunea să iasă de la guvernare în această situaţie.

El a adăugat că UDMR nu este parte a protocolului privind rotativa, respectiv legat de schimbarea anumitor ministere. "Protocolul a fost semnat de PSD şi PNL. UDMR nu este parte", a mai spus Cseke Attila.

În ceea ce privește supraimpozitarea veniturilor de peste 25.000 de lei, ministrul Dezvoltării așteaptă cifrele de la Finanțe. "Analiza se face pe bază de cifre, iar decizia se ia pe baza analizei", a adăugat el.

Citit 470 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Aprilie 2023 16:40

1 comentariu

  • postat de Ștefania
    Miercuri, 26 Aprilie 2023 18:45
    213.233.88.***
    Și ce le zicea analiza de până acu...!?? Că românacii erau/îs bogați...!?? De nu le creșteau nivelul de trai!?

    Ăștia,UDMR...au susținut și alte proiecte de infrastructură, de progres, a se realiza/construi în țărișoara asta, dacă nu le aducea lor vreun beneficiu personal...!??
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.