Premierul Marcel Ciolacu, vizită de lucru în Germania

Premierul Marcel Ciolacu, vizită de lucru în Germania
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prim-ministrul Marcel Ciolacu şi-a început, marţi, vizita de lucru în Germania, ocazie cu care a depus o coroană de flori la Memorialul Holocaustului din Berlin. Alături de premier, la ceremonie au participat miniştrii care îl însoţesc: ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, precum şi deputatul Ovidiu Ganţ, membru al Grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, europarlamentarul Victor Negrescu, consilier onorific al premierului, dar și reprezentanţi ai Cancelariei prim-ministrului.

În continuarea vizitei, prim-ministrul a fost primit de cancelarul Olaf Scholz, la sediul Cancelariei Federale, unde a fost programată o întrevedere tete-a-tete a celor doi înalţi demnitari, urmată de o reuniune în plen a celor două delegaţii şi o conferinţă de presă comună.

În cursul serii de marţi, premierul Ciolacu urma să se întâlnească cu reprezentanţi ai comunităţii de români din Germania.

Şeful Executivului de la Bucureşti a ajuns marţi dimineaţă la Berlin, după un zbor cu o cursă de linie care a avut escală la Viena.

Citit 636 ori Ultima modificare Marți, 04 Iulie 2023 20:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.