George Simion știe cine va ajunge în turul doi la prezidențiale

George Simion știe cine va ajunge în turul doi la prezidențiale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Liderul AUR, George Simion, a declarat joi, la Ploieşti, că în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din 2024 vor fi reprezentanţii PSD şi ai AUR, punctând că partidul pe care îl conduce "nu bate palma cu sistemul".

"Am văzut două Românii - România urbană, care serveşte cafeaua dimineaţă pe stradă, şi România care nu are bani de pâine. Trebuie să încetăm să avem două Românii. Am văzut tragediile care au avut loc în azilele groazei, la Botoşani, la 2 Mai, la Crevedia (...). Toate au un numitor comun - conducerea de 33 de ani a ţării care a fost reprezentată de PSD. În Voluntari conduce PSD-ul, în Botoşani conduce PSD-ul, în Crevedia conduce PSD-ul, în Caracal conduce PSD-ul. În turul doi de alegeri prezidenţiale vor fi reprezentanţii PSD şi ai AUR. (...) E de datoria noastră să încercăm să coagulăm forţele de opoziţie reale", a spus Simion.

El a punctat că AUR "nu bate palma" cu sistemul, iar nicio persoană "cu un pedigree legat de PSD" nu va fi candidat din partea AUR. "Avem alte gânduri, alte ţinte şi dacă mai toţi care au fost în lumea politică ne dau târcoale şi aici în judeţ şi în alte judeţe, e un fenomen cumva normal, obişnuit, vrem să îi asigurăm pe toţi prahovenii că nu batem palma cu sistemul şi o să ne luptăm. Facem opoziţie şi în Prahova cum facem la nivel naţional şi, din 2024, de la finalul anului, sperăm să avem cât mai multe guvernări locale şi parlamentare", a adăugat George Simion.

Liderul AUR a spus că pe 10 octombrie va fi anunţat candidatul la Primăria Bucureşti și a adăugat că, la sfârşitul săptămânii viitoare, vor fi luate deciziile legate de un program al anunţării candidaţilor la alegerile locale.

Citit 517 ori Ultima modificare Joi, 07 Septembrie 2023 16:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.