Coaliţia nu este de acord cu anticipate, motivând că procedura ar fi încheiată în septembrie

Coaliţia nu este de acord cu anticipate, motivând că procedura ar fi încheiată în septembrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Liderii coaliţiei au concluzionat, luni, că nu pot fi de acord cu organizarea alegerilor anticipate, pe considerentul că o astfel de procedură, dacă ar fi iniţiată, nu ar putea fi încheiată decât prin luna septembrie, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

Liderii coaliţiei guvernamentale s-au întrunit, luni dimineaţă, în şedinţă, pentru a discuta despre poziţia pe care o vor avea la sesiunea extraordinară a Parlamentului care va începe luni, la ora 13.00.

"Liderii coaliţiei nu sunt de acord cu ideea alegerilor anticipate, arătând că această procedură nu ar putea fi încheiată decât prin luna septembrie dacă ar fi iniţiată", au spus sursele citate, la finalul reuniunii.

Parlamentul a fost convocat în sesiune extraordinară, pentru două zile, în 23 ianuarie, de la ora 13.00 şi în 24 ianuarie, de la ora 11.00. Sesiunea extraordinară a fost convocată la solicitarea grupurilor PSD şi PNL, în contextul manifestaţiilor din stradă.

La dezbaterea din Parlament privind situaţia politică actuală, care se va desfăşura în 23 ianuarie, premierul Emil Boc va avea un punct de vedere, iar grupurile parlamentare îşi vor exprima ulterior poziţiile.

Opoziţia va forţa, la sesiunea parlamentară extraordinară, obţinerea unui vot în plenul reunit al Parlamentului privind demiterea Guvernului şi declanşarea alegerilor anticipate, a declarat liderului grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa.

Citit 781 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.